Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

Jag har ju läst alla Harry Potter-böckerna och tycker egentligen att de hela tiden blivit sämre och sämre. Sista boken, Dödsrelikerna, har delats upp i två delar inför filmatiseringen. Det känns som om Warner Brothers är rädda att förlora sin pengako och därför drar ut på en redan ganska urvattnad historia.

Harry Potter och hans två kompisar, Hermione och Ron, äventyrar England runt för att hitta horrokruxer och dödsreliker. Det är lite småvirrigt och emellanåt och tempot är otroligt långsamt. Bäst av allt är Nick Caves "O Children" som Harry och Hermione dansar till. För alla som inte prövat att dansa till Nick Cave så kan jag berätta att det är ganska svårt. Således ser de två hjältarnas ömma ögonblick i varandras armar ganska löjliga ut. Men vi får i alla fall höra Nick Cave.

Det finns inte så mycket mer att säga. Harry Potter är Harry Potter och som matiné är det inget fel på Harry Potter and the Deathly Hallows. Gillar man de tidigare filmerna blir man inte besviken. För den som redan tröttnat på den töntige trollkarlsstudenten ska man undvika den här rullen med alla medel.Monstertomtens betyg:


Namn:
Kom ihåg mig!
Länk:

Kommentar:

RSS 2.0