Nick Cave - The Death of Bunny Munro

Bunny Munro är Guds gåva till kvinnan. Han kan aldrig få nog av det motsatta könet. Och som försäljare av skönhetsprodukter passar det fint att kunna charma damerna. Men när Bunnys hustru tar livet av sig lämnas han ensam med en nioårig son och ett samvete som är svårare än väntat att tysta.


Nick Cave beskriver en far-son relation som havererat. Bunny Munro är en avskyvärd stackare vars misär bara djupnar ju närmare slutet han kommer. För det mesta hatar jag bokens huvudperson men emellanåt uppstår en liten klump i bröstet då jag inser hur detta monster till man skapats.

The Death of Bunny Munro är rå, sjuk och väldigt Nick Cave.


Monstertomtens betyg:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K9D7_6ceRpM?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K9D7_6ceRpM?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Postat av: MANDRAGORA | kattägd vegetarian

Men för helvete. Du glömde nämna att du fick boken av din fru.

2011-01-12 klockan 22:06:21
Länk: http://shakti.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!
Länk:

Kommentar:

RSS 2.0